Follow us on Facebook and Twitter!

Add comment and Preview buttons do not work
#1
Hello. I encountered the problem for the first time that the "Add comment" and "Preview" buttons do not work. I also tried to delete the "JS" code from the page but did not help. What can be the problem?
http://www.laptopservisbgd.com/acer-laptop-servis.php

Thx!
Reply
#2
Hi this is a known issue. It's because your page is loading jQuery *after* Commentics. If you view the source code of your page it's the one directly underneath "<!-- External JavaScripts -->". If you remove that and let Commentics load jQuery then it should work (this is what I had to do on this website's demo). Also, in the next version of Commentics you won't need to do this. It waits for jQuery to load.
Have you completed the interview?
Reply
#3
(22-Oct-2018, 09:44 PM)Steven Wrote: Hi this is a known issue. It's because your page is loading jQuery *after* Commentics. If you view the source code of your page it's the one directly underneath "<!-- External JavaScripts -->". If you remove that and let Commentics load jQuery then it should work (this is what I had to do on this website's demo). Also, in the next version of Commentics you won't need to do this. It waits for jQuery to load.

Yes, deleting jquery.js allows you to view comments but the real problem of displaying a footer site is not easy to fix Sad.


But the solution is as follows: in the jquery.js itself, insert the following in front of the code: $ (window) .bind ("load", function () {

Then everything works as it should Blush
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Comment likes dislikes not working muhammad ali 4 848 15-Aug-2017, 09:11 AM
Last Post: muhammad ali
  Comment form not visible sanzuu 9 1,782 19-Mar-2017, 02:52 PM
Last Post: Steven
Bug missing comment Hootie81 6 2,542 07-Oct-2014, 08:53 PM
Last Post: Steven
  Special characters work in commentics but stopped working on rest of site graudesch 2 1,649 03-Aug-2014, 03:10 PM
Last Post: graudesch
  Votes and Flags don't work Klins 13 6,692 26-Nov-2012, 11:00 PM
Last Post: PERSIAN
  Page id didn't work Koksi 6 3,828 22-Nov-2012, 04:19 PM
Last Post: Koksi
  The comment entered has already been submitted. BinaryAccepted 6 3,731 10-Sep-2012, 03:44 PM
Last Post: Steven
  page loads halfway after submitting comment Edgey 2 2,089 24-Aug-2012, 08:40 PM
Last Post: Edgey
  Captcha don't work on subdirectory jaris 3 3,863 03-May-2012, 01:22 PM
Last Post: Steven
  Focus of comment submission lost in between elements jjevans 1 1,428 14-Apr-2012, 09:51 PM
Last Post: Steven

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)