Follow us on Facebook and Twitter!

Form: Questions utf-8 character errors
#1
I edit and add questions from "Form: Questions" in admin. In admin it is ok there is not any problem but when I see it in frontend for turkish characters ç,İ,ğ,ü etc it is not working. ? Frontend use in head meta utf-8?

For example : �stanbul hangi b�lgemizdedir?
Reply
#2
That's strange. It works perfectly for me.

The only thing I can suggest is to open phpMyAdmin and check the collation of the tables and the rows, particularly in the 'questions' table.
Have you completed the interview?
Reply
#3
If it's displaying okay in the admin panel then it's probably the script which Commentics is being integrated with which is responsible for this. You could ask them why a UTF-8 encoded string from the database is not being displayed properly.
Have you completed the interview?
Reply
#4
(10-Nov-2013, 05:04 PM)Steven Wrote: If it's displaying okay in the admin panel then it's probably the script which Commentics is being integrated with which is responsible for this. You could ask them why a UTF-8 encoded string from the database is not being displayed properly.

It may be from tables ? I will look them.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Comment form not visible sanzuu 9 1,782 19-Mar-2017, 02:52 PM
Last Post: Steven
  Validation Errors Methyus 2 879 26-Sep-2015, 06:54 PM
Last Post: Methyus
Big Grin Maybe bug, incorrect link <form> roberto84 1 1,634 19-Nov-2013, 11:03 PM
Last Post: Steven
  v 2.1 height_above_powered class incorrect in form.php JLDoty 1 1,363 16-Jul-2012, 02:36 PM
Last Post: Steven
Question Form settings are partly gone after using preview DeltaOS 1 1,341 29-Sep-2010, 04:43 PM
Last Post: Steven
  Validation errors Static 1 1,412 13-Aug-2010, 05:32 PM
Last Post: Steven
  Disabling rating from the form groefie 7 3,680 16-Jul-2010, 06:07 PM
Last Post: Static

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)